Register
X

Log in
X

Jobs

Agjent Tregtar (2), Teknike te farmacise (2)

Publish Date:01.09.2014
End Date:10.09.2014

Prishtinë

Asistente Organizative

Publish Date:01.09.2014
End Date:10.09.2014

Prishtinë

Zyrtar i Auditimit të Brendshëm

Publish Date:28.08.2014
End Date:16.09.2014

Prishtinë

Analist i Portfolios për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme

Publish Date:28.08.2014
End Date:03.09.2014

Mitrovicë

Shpediter (2)

Publish Date:27.08.2014
End Date:05.09.2014

Prishtinë

AGJENT TË SHITJES NË CALL CENTER

Publish Date:27.08.2014
End Date:15.09.2014

Prishtinë

Kuzhiniere, Shankiste, Kamarier/e

Publish Date:25.08.2014
End Date:08.09.2014

Prishtinë

Depoist

Publish Date:22.08.2014
End Date:10.09.2014

Prishtinë