Për Chemonics International

Ne nxitim ndryshimin me zgjuarsi teknike, sisteme të pashembullta dhe inovacion të vazhdueshëm.
Ne bëjmë punë zhvillimi. Në më shumë se 80 vende anembanë globit, rrjeti ynë prej rreth 5000 specialistësh vendas jep rezultate. Sepse me dekada përvojë që operojmë në mjediset më komplekse sociale dhe politike në botë, ne dimë të mobilizojmë shpejt burimet, të përshtatemi pa probleme me ndryshimin dhe të zbatojmë në mënyrë strategjike mësimet e nxjerra nga mijëra projekte.

Ne kombinojmë përvojën e gjerë rajonale me thellësinë teknike dhe aftësinë e pashembullt të menaxhimit. Praktikat tona variojnë nga bujqësia dhe zhvillimi i sektorit privat tek shëndetësia dhe arsimi dhe shtrihen në të gjithë njësitë tona të biznesit rajonal. Sistemet tona të menaxhimit na lejojnë të dokumentojmë, masim dhe zbatojmë risitë e fundit dhe praktikat më të mira të provuara në shumë rajone dhe sektorë.

Pozitat e biznesit

Publikuar

Technical Lead

 • Publikuar: 23-03-2023
 • Skaduar: 05-04-2023
Publikuar

Deputy Chief of Party

 • Publikuar: 23-03-2023
 • Skaduar: 05-04-2023
Skaduar

Request for Proposals (RFP-FFP-007)

 • Publikuar: 15-02-2023
 • Skaduar: 06-03-2023
Skaduar

Senior Civic Engagement Expert

 • Publikuar: 08-02-2023
 • Skaduar: 14-02-2023
Skaduar

Operations Assistant

 • Publikuar: 06-02-2023
 • Skaduar: 28-02-2023
Skaduar

Request for Proposals (RFP): E-Soluti...

 • Publikuar: 19-01-2023
 • Skaduar: 21-02-2023
Skaduar

Climate Change Adaptation and Mitigat...

 • Publikuar: 13-01-2023
 • Skaduar: 22-01-2023
Skaduar

Operations Director

 • Publikuar: 14-12-2022
 • Skaduar: 30-12-2022
Skaduar

Strategic Communications Advisor (SCA)

 • Publikuar: 30-11-2022
 • Skaduar: 21-12-2022
Skaduar

Request for Proposals (RFP-FFP -006)

 • Publikuar: 23-11-2022
 • Skaduar: 07-12-2022