business

ROJE FIZIKE (PUNËTOR TË SIGURIMIT THEMELOR) (5)

 • star Publikuar: 07-09-2023
 • star Skadon: 30-09-2023
Kompani DELTA Security
Kategoritë Sigurim
Numri i pozitave 5
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 655

Delta Security sh.p.k. është kompani që vazhdimisht rritet dhe zgjerohet si rezultat i mirëbesimit të klienteve tanë dhe punën profesionale që ne ofrojmë.

Nëse kërkoni një punë atraktive, kushte të mira pune, paga konkurruese në treg dhe mundësi zhvillimi profesional ju ftojme të aplikoni për vende të lira të punës në Delta Security.

Delta Security sh.p.k. shpall konkurs për:

Pozita: ROJE FIZIKE (PUNËTOR TË SIGURIMIT THEMELOR)

Vende të lira pune: 5 POZITA

Vendi i Punës: Prishtine / Veternik.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët janë si vijon:

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
 • Mos të jetë i dënuar apo ndjekur penalisht;
 • Preferohet të posedojnë Licencë valide si Punëtor i Sigurimit Themelor.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz ose telefon: +383(45)713-950.

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 30.09.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023