business

BIOKIMIST

 • star Publikuar: 14-09-2023
 • star Skadon: 25-09-2023
Kompani Poliklinika Euromed
Kategoritë Kujdesi Shendetësor
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Fushë Kosovë
Shikime 735

KONKURS PUNE

Poliklinika “Euromed Group” shpall konkurs për vendin e lirë të punës:

BIOKIMIST (1 vend i lire) me orarë të plotë.

Kriteret për aplikim janë:

 • Licensa përkatëse e punës nga Ministria e Shëndetësisë,
 • CV e shkurtër dhe përshkrim i përvojës profesionale,
 • Përvoje e punës (së paku 2 vite).

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë të dhënat personale në email: klinika.euromed@hotmail.com

Kandidatët që plotësojnë kushtet, do të kontaktohen përmes telefonit.

Konkursi është i hapur deri me 25.09.2023

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023