business

AGJENT I SHITJES (AMBULANTIV) (2)

 • star Publikuar: 23-08-2023
 • star Skadon: 23-09-2023
Kompani HATASHI CORPORATION L.L.C
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Ferizaj, Gjilan, Kamenicë, Viti, Prizren
Shikime 1480

HATASHI CORPORATION L.L.C shpall konkurs pune për këtë pozitë:

 • AGJENT I SHITJES (AMBULANTIV) për rajonin e Prizrenit,
 • AGJENT I SHITJES (AMBULANTIV) për rajonin e Anamoraves.

Kriteret:

 • Të ketë përvojë pune në tregun e duhanit,
 • Te njohe punen ne teren,
 • Te kete patent shofer, kategoria B,
 • Te jete i sjellshem dhe komunikative.

Të interesuarit të lajmërohen në e-mail adresën: hatashicorporation@gmail.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023