business

AGRONOM/E (2)

 • star Publikuar: 17-03-2023
 • star Skaduar: 27-03-2023
Kompani AGROMARKET KS
Kategori Agrokulturë
Numri i pozitave 2

DISTRIBUTORI, IMPORTUESI DHE PËRFAQESUESI I PROGRAMIT GARDEN, PREPARATEVE PËR MBROJTJEN E BIMËVE,FARËRAVE

„AGROMARKET KS“

SHPALL KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE:

DY (2) AGRONOM/E

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat:

 • Prezantimi i produkteve (pesticideve, farërave, plehërave etj.),
 • Shitja e produkteve dhe ofrimi i këshillave profesionale për klientët,
 • Vizita e bleresve dhe përcjellja e tregut të produkteve,
 • Pranimi i porosive nga blerësit,
 • Porosia e mallit nga furnitorët sipas kërkesës së blerësve,

Kushtet:

 • Fakulteti i Bujqësisë ose Master, drejtimi Agrobiznes ose Mbrojtje të Bimëve ,
 • Përvoja e punës në detyrat profesionale ose komerciale,
 • Të posedoj aftësi komunikuese dhe negociuese,
 • Ti përshtatet punës ekipore dhe të jetë i pavarur në punë,
 • Të ketë njohuri për ecuritë në tregun e Kosovës,
 • Të posedoj patentë shoferin minimum kategoria B,
 • Të njohë minimum dy gjuhët zyrtare të Republikës së Kosovës (shqipe, sërbe ose angleze).

Kërkesën dhe CV-në e përvojës së punës e dërgoni në e-mail: agromarket.ks@gmail.com ose në adresën „Agromarket KS“, Magjistralja Prishtinë - Shkup km.6, 10500 Llapllasellë-Graqanicë (objekti afër pompës „Rama Petrol“) me mbishkrimin *Për Konkurs*

Konkursi është i hapur 10 ditë nga dita e publikimit .

Do të kontaktohen vetëm kandidatët që hyjnë në rrethin e ngushtë të përzgjedhjes.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023