business

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • star Publikuar: 31-03-2023
 • star Skadon: 12-04-2023
Kompani Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)
Kategori Institucione Publike
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 20886

Aplikacionet merren dhe dorezohen ne Njesine per Burime Njerezore ne QKSUK.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023