business

Punëtor në Fabrikë (5) (F/M)

 • star Publikuar: 27-02-2023
 • star Skaduar: 26-03-2023
Kompani Bravo Group SH.P.K.
Kategori Logjistike
Numri i pozitave 5

Kërkojmë punëtor

______________________________

Kërkojmë punëtor në këto kategori

Punëtor në fabrik 5 (F/M)

Info bazike :

* Full time (Punë me orar te plot )

Infot tjera mund t'i merrni në intervistë

Intervista mbahet cdo ditë pune prej ores

9:00 deri oren 17:00

( TE GJITHA INFOT RRETH PUNES DHE POZITAVE JAPEN VETEM NE INTERVIST )

Numri i kontaktit eshte vetem per gjetjen e lokacionit ne rast se nuk mund ta gjeni ne google maps :

049340000

Lokacioni Ku mbahet konkursi :

Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme)

Lokacioni me Google Maps:

https://goo.gl/maps/DfyekjXPtYGRNDRo9

_____________________________________________________

INFO Për Komaninë Tonë (Bravo Group)

Kompani 21 vjeçare me më shumë se 1500 artikuj

Merremi Me prodhime Vendore Me më shumë se 1200 Produkte vendore të ndryshme

https://www.instagram.com/bravogroup_official/?hl=en

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023