business

Agjentë/e të shitjes për Regjionin e Dukagjinit (3)

 • star Publikuar: 25-08-2023
 • star Skadon: 20-09-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Förch Kosova
Kategoritë Tregëtim
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Peja, Gjakovë, Deçan, Istog, Klinë, Junik
Shikime 1729

FABIS Sh.P.K. me seli në Fushë Kosovë si përfaqësues i kompanisë Gjermane FÖRCH, të materialeve teknike dhe veglave të punës, ne vazhden e zgjërimit të rrjetit të shitjes dhe shtimit të kapaciteteve, shpallë konkurs për:

Agjentë/e të shitjes për Regjionin e Dukagjinit (3)

Ftohen kanditatët që i plotësojnë kriteret e shënuara më poshtë, që të aplikojnë në info@fabis.biz duke dërguar CV-të e tyre së bashku me të gjithë dokumentacionin përcjellës që mendojnë se shkon në favor të tyre.

 • Posedimi i Patentë shoferit – Kategoria B
 • Përvoja e mëhershme e punës është përparësi
 • Të jenë komunikativ dhe të gatshem për punë ekipore

Agjentët do të paisen me veturë pune adekuate, trajnim profesional, mjetet e punës si dhe pagë mujore bazë dhe komisionin nga shitjet direkte.

Konkursi mbetet i hapur deri më 20.09.2023. Të gjitha aplikacionet e pranuara do të shqyrtohen dhe kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Për tu informuar më tepër për gamen e produkteve të kompanisë FÖRCH, mund ta vizitoni web faqen e kompanisë www.foerch.de

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023