business

Punëtorë për shit-blerje të patundshmërisë

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 18-10-2023
Kompani PriInvest
Kategoritë Të tjera
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 310

Priinvest shpall

KONKURS

Punëtorë për shit-blerje të patundshmërisë (2)

Dokumentacioni i nevojshëm

 1. CV;
 2. Dëshminë që vërteton përvojën e punës;

Dokumentet e pakompletuara nuk do të merren në shqyrtim.
Kërkesat e dërguara pas datës së fundit nuk do të pranohen.

Afati i fundit për dorëzimin e kërkesave është 18 tetor 2023.
Pas mbylljes së konkursit, përpilohet lista e të përzgjedhurve për intervistë dhe vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Dokumentet për aplikim ju lutem dërgoni në email adresen: priinvest.as@gmail.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023