business

Operator i Makinerisë, Operator i Kranit, Shofer Kamioni (Kategoria CE)

 • star Publikuar: 09-03-2023
 • star Skaduar: 01-04-2023
Kompani Terrastone Kosova
Kategori Logjistike
Numri i pozitave 3

Fabrika e Mermerit dhe Granitit Terrastone Kosova shpall konkurs për 3 Pozita të punës:

 • Operator i Makinerisë
 • Operator i Kranit
 • Shofer Kamioni (Kategoria CE)

(Milloshevë, Obiliq)

Afati për aplikim deri më: 01.04.2023

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen në 045 810 777

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023