business

Vende të lira pune

 • star Publikuar: 20-03-2023
 • star Skaduar: 24-03-2023
Kompani Restaurant Te Halimi SH.P.K.
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 7

Restaurant Te Halimi SHPK, hap konkurs për vende të lira pune

Pozitat:

 • Menaxher
 • Kamarier
 • Banakier
 • Kuzhinier/e
 • Enëlarës/e
 • Financier/e
 • Administratë

Konkursi vlen për Lokacionin: Prishtinë, Prizren

Data e Aplikimit: 24.02.2023-24.03.2023

Email info@tehalimi.me dhe nr i telefonit: +383 49/335-522

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023