business

Punonjës Fizik në prodhim të produkteve të mishit (5)

 • star Publikuar: 09-03-2023
 • star Skaduar: 31-03-2023
Kompani Kuvilab
Kategori Prodhimtari
Numri i pozitave 5

Pozita: Punonjës Fizik në prodhim të produkteve të mishit - 5 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Bartësi i vendit të punës fizikisht do të angazhohet në procesin e prodhimit të produkteve të mishit.

Kualifikimet e kërkuara

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera të planifikimit dhe organizimit të punës;
 • Të jenë të shkathët dhe të kenë aftësi të shkëlqyera të punës.
 • Të jenë të përpikët në punë.

Kandidatët e interesuar mund të vijnë të selia jonë në Bardhosh, Prishtine ku do të drejtohen më tej te menaxheri i fabrikës për intervistë.

Po ashtu, kandidatët mund të dërgojnë CV-në në e-mail adresën: kujtimtalla@kuvilab.com a po ne numrin e telefoni +38349474848. Pas përzgjedhjes fillestare nga kandidatët potencial mund të kërkohet vërtetimi që nuk është nën hetime.

Vendi i punës: selia e kompanisë – Bardhosh.

Konkursi është i hapur deri më 31.03.2023.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023