business

Përfaqesues / shitës/e në promovimin dhe shitjen e produkteve medicinale

 • star Publikuar: 11-09-2023
 • star Skadon: 25-09-2023
Kompani Altupharma Pharmaceuticals
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 832

SHPALLJE E REKRUTIMIT

Altupharma Pharmaceuticals Sh.A, distributore i fabrikes nga Turqia, cili perfaqeson produkete medicinale me shume kompanit te ndryshme ne tregun e Kosoves.

Altupharma Pharmaceuticals Sh.A. shpall vende te lira pune në poziten e punës si në vijim :

Titulli i vendit të punës: Përfaqesues / shitës/e në promovimin dhe shitjen e produkteve medicinale.

Stafi i ri do të rekrutohet për produktet e bashkëpunimit tone me fabrikën e re farmaceutike.

Numri i pozitave: Katër (4) pozita

Detyrimet dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Të ketë një disiplinë pune të orientuar drejt zgjidhjes me vetëdijen për të qenë anëtar i ekipit.
 • Zhvillimi i marrëdhënieve profesionale me klientët dhe promovimi dhe shitja e produkteve mjekësore në kuadër të detyrave dhe përgjegjësive të përcaktuara nga punëdhënësi.
 • Të promovojë produktet e reja mjekësore tek klientët si dhe ato egzistuese, sipas planit të percaktuar nga punëdhënësi
 • Të zhvillojë dhe mbajë marrdhënie të ngushta me klientët.


Kualifikimi dhe shkathtësitë e kërkuara:

 • Kualifikime në njërën nga degët e mjekësisë, ekonomisë, marketingut apo menaxhment,
  (E preferueshme Farmaci, Mjekësi, Stomatologji, Infermieri, Bilologji, Kimi etj).
 • Mund të merren parasysh edhe CV e studentëve të paradiplomuar të profileve të lartëcekura.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe bindëse.
 • Te jete bashkepunues ne grup.
 • Njohuri kompjuterike (MS Word,Excel,Power Point,).
 • Te kete patente shoferi.
 • Kufizimi i Moshes: 24-32 vjet
 • Cv duhet te dergohet me foto

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në me foton tuaj në adresën e mëposhtme:

e-mail : konkurs.altupharma@gmail.com

Tel :+383 45 322 377

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data 11.09.2023 deri me 25.09.2023

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023