business

Prezantues/e mjekësor/e (2)

 • star Publikuar: 16-03-2023
 • star Skaduar: 15-04-2023
Kompani NIKA PHARM SH.P.K.
Kategori Farmaceutike
Numri i pozitave 2

Në kuadër të zgjërimit të kompanisë tonë “Nika Pharm Sh.p.k” - Prishtinë, shpallim:

KONKURS

Për Prezantues/e mjekësor/e

Vend të punës: 2 pozita

1 pozitë për rajonin e Prishtinës & Mitrovicës

1 pozitë për rajonin e Dukagjinit

Përgjegjësitë:

 • Të prezantojë produktet e përfaqesive qe ne posedojmë tek profesionistët përkatës shëndetësor;
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg në vazhdimësi;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurencën, çmimet, promocionet, marketingun);
 • Të bëjë raporte kur kërkohet nga hierarkia;

Kualifikimet:

 • Fakulteti i Mjekësisë drejtimi: Farmaci, Stomatologji, Mjekesi e përgjithshme, Infermieri, Mami, Biokimi Laboratorike, Fizioterapi; Fakultete ku i përfshirë në kurrikulë është marketingu dhe shitja.
 • Kandidatet me përvojë pune si Prezantues/e mjekësor/e, kanë përparësi;
 • Të jetë komunikativ/e, të jetë i/e vendosur dhe të ketë vetë-iniciativë;
 • Të ketë aftësi bindëse në prezantim;
 • Të posedojë patent shofer, kategoria B;

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën:

info@nikapharm.com

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023