business

Agjent/Shitës

 • star Publikuar: 15-03-2023
 • star Skaduar: 14-04-2023
Kompani MEDPLUS
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1

Depo Farmacuetike Medplus Shpk. me seli në Prishtinë shpall konkurs pune për pozitën:

Agjent/Shitës

Lokacioni: Prishtinë

Orari: Orar i plotë (5 ditë punë, 2 ditë pushim)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kryen vizitat e rregullta javore tek barnatoret dhe Spitalet
 • Përpilon dhe dërgon raportet e rregullta javore tek menaxhmenti i kompanisë.
 • Kompania ofron zhvillim në karrierë, pagë konkurruese e të rregullt dhe kontratë pune.

Kriteret:

 • Së paku 2 vite përvojë pune në prezentimin dhe shitjen e produkteve farmaceutike.
 • Aftësi të mira komunikimi.
 • Patent Shoferi Kategoria B.

Të interesuarit të dërgojnë CV-të në medplusks@gmail.com

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023