business

Punetor ne prodhim

 • star Publikuar: 12-09-2023
 • star Skadon: 12-10-2023
Kompani AgroKor
Kategoritë Të tjera
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1527

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj shpall,

Konkurs për vende të reja pune per keto pozita:

 1. Punetor ne prodhim - 1 vend

Orari i plote.

Nr. kontaktues +383-45-321-271

Apo te paraqiten ne zyret tona ne Shkabaj rruga per Obiliq

1.Punetor ne sektorin e prodhimit - Pershkrimi i punes:

Kryen pune te ndryshme brenda sektorit te prodhimit.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023