business

Teknik instalimi dhe servisimi

 • star Publikuar: 20-02-2023
 • star Skaduar: 19-03-2023
Kompani MB Print LLC
Kategori Inxhinieri
Numri i pozitave 1

MB Print LLC kërkon të punësoj:

Instalues teknik të printerve industrial si dhe paisjeve tjera në linja të prodhimit. Mirëmbajtje të të njejtave.

Teknik për instalime të printerëve industrial

Kualifikimet

 • Minimumi diplomë e shkollës së mesme, Bachelor e preferueshme.
 • Shkathtësi të avancuara në servisim dhe mirëmbajtje te printerëve.
 • Të dinë të lexojnë skemat elektrike.
 • Të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.
 • Të kenë eksperiencë në fushën e mekanikës, elektrikës. ( e preferueshme)
 • Të kenë licencë shoferi (patentë).
 • Të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e Kosovës.
 • Të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.
 • Të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e MB Print .
 • Të jenë në moshën 23 deri në 45 vjec
 • Të mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.
 • Të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania .
 • Njohuri të gjuhës angleze edhe serbe (e preferueshme)

Orari i punës

 • E hënë - E shtunë
 • Sipas nevojës

PAGA NETO

 • Paga e kënaqshme (bazuar në profilin e punës dhe eksperiencës së kandidatit)

KONTAKTE :

Për më shumë info mundeni të telefononi në numrat tanë ose në email

+389 78 338 977

+383 49 403 256

Email: arben.nishevci@mbprint.eu

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023