business

Agjent i shitjes / shitës në terren, Shitës në dyqan

 • star Publikuar: 16-09-2023
 • star Skadon: 30-09-2023
Kompani Auto Llapi
Kategoritë Shitje, Dyqan dhe Shitje
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 784

Pozita të lira pune në Auto Llapi.

Në kuadër të zhvillimit dhe zgjerimit të aktiviteteve të saj, kompania jonë AUTO LLAPI SH.P.K., është në kërkim të personave të motivuar dhe që kanë dëshirë të jenë pjesë e ekipit tonë.

Këto pozita të punës janë të hapura:

- Agjent i shitjes/ shitës në terren
- Shitës në dyqan

Konkursi eshte i hapur deri më 30 Shtator

- Agjent i Shitjes /shitës në terren

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Shitja direkte në terren e pjesëve të automjeteve si dhe materialeve dhe aksesorëve tjerë
 • Mirëmbajtja e raporteve me klientët ekzistues dhe themelimi i raporteve me klientë të rinj
 • Pranimi i porosive nga klientët, procesimi dhe dërgimi i atyre porosive
 • Detyra të tjera të ngjashme, të caktuara nga menaxhmenti i kompanisë

Kriteret e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme (preferohet lëmia e tregtisë ose ekonomisë ), kërkohet diploma
 • Përvojë pune në shitje së paku 1 vit ( preferohet në lëminë e auto pjesëve ose auto industrisë )
 • Të jetë person i orientuar për shërbim ndaj klientit
 • Të ketë aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Të ketë aftësi për punë ekipore (të jetë person bashkëpunues me stafin e kompanisë)
 • Aftësi shumë të mira komunikuese
 • Njohuri rreth produkteve dhe brendeve të auto pjesëve (të paktën njohuri bazike)
 • Kërkohet patent shoferi kategoria B

Apliko këtu - https://autollapi.com/karriera/?lang=sq

- Shitës në dyqan

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Shitja direkte e pjesëve të automjeteve si dhe materialeve dhe aksesorieve tjera.
 • Mirëmbajtja e raporteve me klientët ekzistues dhe themelimi i raporteve me klientë të rinj.
 • Pranimi i porosive nga klientët dhe procesimi i atyre porosive.
 • Detyra të tjera të ngjashme, të caktuara nga menaxhmenti i kompanisë.

Kriteret e kërkuara:

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme (preferohet lëmia tregtisë ose ekonomisë), kërkohet diploma.
 • Përvojë pune në shitje së paku 1 në lëminë e auto pjesëve.
 • Të jetë person i orientuar për shërbim ndaj klientit.
 • Të ketë aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës.
 • Të ketë aftësi për punë ekipore (të jetë person bashkëpunues me stafin e kompanisë).
 • Aftësi shumë të mira komunikuese.
 • Njohuri rreth produkteve dhe brendeve të auto pjesëve (të paktën njohuri bazike).
 • Kërkohet patent shoferi kategoria B.

Apliko këtu - https://autollapi.com/karriera/?lang=sq

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023