business

Shofer Bageri

 • star Publikuar: 09-09-2023
 • star Skadon: 09-10-2023
Kompani Trimi Metal
Kategoritë Shofer
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prizren
Shikime 739

KONKURS

“Trimi Metal sh.p.k”-Prizren eshte kompani qe merret me grumbullimin dhe me tregtimin e metaleve te vjetra, andaj si rezultat i zgjerimit aktivitetit afarist, kerkone kandidat te motivuar te aplikoj per vendin e punes:

Pozita: Shofer Bageri

Te kete kategorin C

Orari I punes 08-17, prej te Henes deri te Shtunen, te Dielen pushim.

Te gjitha kontributet e paguara, pushim vjetor me pagese.

Te kete pervoje pune.

Nr.Telefonit: 044455447

Te interesuarit te dergojne CV ne emailin: trimi_metal@live.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023