business

Zyrtar/e i/e financave

 • star Publikuar: 12-09-2023
 • star Skadon: 30-09-2023
Kompani NV COMPANY SH.P.K
Kategoritë Financa dhe Sigurime
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1232

NV COMPANY SH.P.K shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës.

Pozita: Zyrtar/e i/e financave

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Regjistrimi i faturave të blerjeve vendore dhe importeve, si dhe leshimi i faturave te shitjes në sistem në përputhje me standardet e kontabilitetit dhe ligjet e tjera te zbatueshme
 • Mirëmbatja e dokumentacioneve financiare në bazë të kërkesave ligjore.
 • Regjistrimi dhe konsolidimi i arkës
 • Ndihmon në përgatitja e librave tregtare, konfirmimi i tyre me dokumentacion mbështetës si dhe raportimi i çështjeve me rëndësi
 • Krijimi i raporteve të ndryshme sipas kërkesës së menaxhmentit
 • Pergatitija dhe menaxhimi i llogarive të arketueshme dhe të pagueshme
 • Planifikimi financiar
 • Pikë kontakti kryesor për departamentet e tjera të kompanisë dhe palet e treta për çështje financiare dhe kontabël
 • Ndihmon kompaninë e kontraktuar në punët kontabël të mbylljes së muajit dhe mbylljes së vitit fiskal
 • Ndihmon nga ana teknike me informacionin dhe dokumentet e kërkuara nga klientet
 • Mbështetje administrative për drejtorin dhe menaxhmentin e kompanisë

Kanditi/ja duhet të plotësoj këto kritere:

 • Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik
 • Të ketë minimalisht 1 vite përvojë në punë të ngjashme
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter
 • Aftësi të mira në përdorimin e MS Office (veçanërisht exel dhe word)
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze
 • Aftësi të avancuara te komunikimit verbal dhe përmes e-mailit
 • Aftësi analitike në punë
 • Të jetë i/e gatshme për të përvetësuar vazhdimisht njohuri e shkathtësi të reja në punë
 • Të jete i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale
 • Dokumentet e kërkuara *CV në format Evropian
 • Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale
 • Referencat e punës

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në (si dhe çdo informacion tjetër që konsideroni të rëndësishëm) në nvcompanyshpk@gmail.com deri me datën 30.09.2023 apo mund te kontaktojne ne numer kontaktus 044-575-969.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023