business

Shofer kategoria C dhe C1

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 18-10-2023
Kompani NTP VLORA KOMERC
Kategoritë Shofer
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 287

Vlora Komerc shpall konkurs per:

Pozita: Shofer kategoria C dhe C1 (2)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Te kete pervoje pune, me kategori C dhe C1.
 • Shoferi duhet te kete se paku 6 muaj pervoje pune.
 • Te kete njohuri te gjuhes kroate.
 • Relacionet do te jeni si ne vijim : Maqedoni e Veriut , Shqiperi, Serbi , Mali i Zi dhe anasjelltas.

E-maili ku mund te aplikojne te interesuarit eshte: transport@vloracommerce.com , nr tel 049/945-300.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023