business

Shofer taksie (15)

 • star Publikuar: 14-09-2023
 • star Skadon: 30-09-2023
Kompani Radio Taxi GETI
Kategoritë Shofer
Numri i pozitave 15
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 651

Radio Taxi GETI shpall konkurs për:

 • Shofer taksie 15 vende pune

Përgjegjësitë:

 • Vozitja e pasaxherëve sipas rregullave të brendshme të kompanisë
 • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
 • Mirëmbajtja e veturës
 • Respektimi i rregullores së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

 • Të ketë patent shofer të kategorisë B (Minimum 3 vite)
 • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
 • Mosha e preferuar është nga 20-55 vite
 • Te ketë njohuri për qytetin e Prishtinës

Benefitet e punemarresit:

 • Kontratë pune afatgjate
 • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit: +383 45 661 667 deri në ora 18:00.

Apo mund te dergoni CV-në email: radiotaxigeti@gmail.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023