business

AGJENT I SHITJES (AMBULANTIV) (2), Financier (1)

 • star Publikuar: 05-05-2023
 • star Skadon: 05-06-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani HATASHI CORPORATION L.L.C
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Kamenicë, Viti
Shikime 17931

HATASHI CORPORATION L.L.C shpall konkurs pune për këtë pozitë:

 • AGJENT I SHITJES (AMBULANTIV) për rajonin e Prishtinës
 • AGJENT I SHITJES (AMBULANTIV) për rajonin e Anamoraves
 • Financier për Prishtinë (njohës i mirë i PRO DATA)

Kriteret:

 • Të ketë përvojë pune në tregun e duhanit

Të interesuarit të lajmërohen në e-mail adresën: hatashicorporation@gmail.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023