business

Mirëmbajtës/e

 • star Publikuar: 04-09-2023
 • star Skadon: 04-10-2023
Kompani Fivestar Fitness
Kategoritë Mirëmbajtje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1043

KONKURS PËR PUNË

Fivestar Fitness me seli në Prishtinë shpall konkurs pune:

Pozita : Mirëmbajtës/e

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Pastrimi itëgjithahapësirave,mirëmbajtja epajisjeve të Fitnesitdhetë sigurohetqëtëgjithazonattëjenëtëpastërta
 • Kontrollimi i rregullt itëgjithahapësiravedukepërdorurvetëiniciativëpërtëcaktuarprioritetet për punët mëurgjente
 • Të sigurohet që çdo gabim, mungesë në furnizim apo defekt i pajisjeve të indetifikohet dhe të raportohet tekmenaxhmenti
 • Përkushtim dhe kujdes ndaj stafit dheklientëve
 • Detyra tjera të deleguara ngamenaxhmenti

Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mirafizike
 • Të ketë eksperiencë tëpunës
 • Të ketë aftësi për të punuar i/e pavarur, në punë ekipore si dhe në ambientdinamik

Çka ofrojmë?

 • Kontratë të punës sipas Ligjit të Punës.
 • Ambient profesional dhe motivues.

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes numrit të Telefonit: +383 45 834 896 ose Email ne info@fivestarfitness.eu

Rruga Pashko Vasa 2-1, 10000 Prishtina, Kosova

+383 49 345 759| info@fivestarfitness.eu

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023