business

Menaxher i Pergjithshem (5), Menaxher i Rojeve (3), Operatore I Mbikeqyrjes Elektronike (5)

 • star Publikuar: 28-08-2023
 • star Skadon: 25-09-2023
Kompani KING SECURITY
Kategoritë Biznes dhe Menaxhment, Sigurim
Numri i pozitave 13
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1053

Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita:

 • Menaxher i Pergjithshem(5)
 • Menaxher i Rojeve (3)
 • Operatore I Mbikeqyrjes Elektronike (5)

Lokacionet: Prishtinë

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomën e shkollës së mesme
 • Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: king-security@hotmail.com.

Të gjithë aplikuesit të cilët i plotësojnë kushtet,do të ftohen në intervistë pas aplikimit.

Data e fundit për aplikim është 25.09.2023,ora 16:00!

Me ju në çdo kohë, KING Security

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023