business

PREZENTUES/E

 • star Publikuar: 17-03-2023
 • star Skaduar: 17-04-2023
Kompani BETA PHARM sh.p.k
Kategori Farmaceutike
Numri i pozitave 1

OFERTË PËR VENDE PUNE

BETA PHARM sh.p.k me seli në Prishtinë (Bul. Bill Klinton), kërkon kandidat potencial për punësim:

1 PREZENTUES/E

Përshkrimi i vendit të punës

 • Për prezentim të produkteve
 • Vizita të rregullta instituteve mjeksore, ordinancave private, barnatoreve etj.
 • Prezentimi dhe promovimi i produkteve
 • Përcjellja e pozicionimit të produktit

Kualifikimi dhe Përvoja

 • Diplomë universitare (përparësi në Mjeksi apo Farmaci)
 • Përvojë 1 vjeçare si prezentues
 • Posedimi i patent shoferit, Kategorija B (vozitës aktiv)
 • Aftësi të mira komunikimi

Konkursi është i hapur deri me datën: 17.04.2023

Kandidatet e përzgjedhur do të informohen dhe do të ftohen për intervistë.

Te gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në hr@beta-pharm.com

Ju lutemi, cekni pozitën/regjionin për të cilin aplikoni

Kompania përfaqeson produktet: Floradix, Alpecin, Ice Power dhe Beurer.

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023