Për Buçaj Sh.p.k

Buçaj Corporation is the leading Kosovar company in distribution through innovation, passion and integrity.

Pozitat e biznesit

Skaduar

Ndihmës serviser 

 • Publikuar: 03-05-2023
 • Skadon: 10-05-2023
Skaduar

Shitës Ambulant (10)

 • Publikuar: 02-05-2023
 • Skadon: 08-05-2023
Skaduar

Punonjës në depo (3) , Vozitës C (2)

 • Publikuar: 25-04-2023
 • Skadon: 27-04-2023
Skaduar

E-Order Specialist (2)

 • Publikuar: 19-04-2023
 • Skadon: 26-04-2023
Skaduar

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skadon: 04-04-2023
Skaduar

Shitës Ambulant (5)

 • Publikuar: 27-03-2023
 • Skadon: 02-04-2023
Skaduar

Përfaqësues i Shitjes dhe Marketingut...

 • Publikuar: 24-03-2023
 • Skadon: 02-04-2023
Skaduar

Merchandiser për regjionin e Gjakovës

 • Publikuar: 20-03-2023
 • Skadon: 26-03-2023
Skaduar

Shitës Ambulant (5)

 • Publikuar: 06-03-2023
 • Skadon: 12-03-2023
Skaduar

Punonjës në depo (3), Punonjës në aut...

 • Publikuar: 27-02-2023
 • Skadon: 05-03-2023