business

Vozitës me kategori B (2), Depoist (2)

 • star Publikuar: 06-09-2023
 • star Skadon: 20-09-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani MEDRUPLAST
Kategoritë Depo, Shofer
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Obiliq
Shikime 2112
 1. Vozitës me kategori B – Lokacioni në Obiliq– Dy (2) pozita të lira,
 2. Depoist – Lokacioni në Obiliq – dy (2) pozita të lira.

Përshkrimi i detyrave Vozitës:

 • Është përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Në bazë të porosisë të dërgojë sasinë e porositur të produkteve në pikën e caktuar;
 • Është përgjegjës për mbajtjen e të dhënave mbi mallin e pranuar, dhe mallin e dorëzuar te klienti;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi.

Përshkrimi i detyrave Depoist:

 • Përgatitja e mallit në bazë të porosive të lëshuara;
 • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallit në depo.
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e depos

Kualifikimet e kërkuara :

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • E preferuar të paktën 1 vit përvojë në pune;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyra organizimi, dhe aftësi të menaxhimit të kohës;
 • Të jetë i pajisur me patent shofer të kategorisë B

Pagesa: Shumë Konkuruese

Udhëzime rreth aplikimit:

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin per te cilen aplikojne, ne email: info@medruplast.com ; 038604134 ose 045496000.

Konkursi është i hapur dy jave nga data e publikimit

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023