business

Sigurim i Kompanisë

 • star Publikuar: 07-09-2023
 • star Skadon: 07-10-2023
Kompani Beta Group
Kategoritë Sigurim
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Lipjan
Shikime 700

Sigurim i Kompanisë

Detyrat dhe përgjegjësitë Kryesore – Sigurim i Kompanisë

 • Bënë kontrolle rutinore gjatë orarit të punës të të gjithë objektit dhe automjeteve te Kompanisë.
 • Udhëzon vizitorët lidhur me takimet, dhe përcjellë kerkesat e vizitoreve tek asistentja administrative dhe mbanë evidencën e të gjithë vizitorëve;
 • Bënë kontrollimin e hyrjeve dhe daljeve të të gjitha automjeteve të kompanisë dhe të vizitorëve;

Kualifikimet - Sigurim i Kompanisë

 • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të kenë aftësi të mira të komunikimit;
 • Të ketë përvojë pune 1-3 vjet në sigurim të objekteve;
 • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme;

Beta Group është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com

Afati i aplikimit është deri me datën 07 Tetor 2023 ora 17:00.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023