business

Shitëse

 • star Publikuar: 06-09-2023
 • star Skadon: 05-10-2023
Kompani Furra Qerimi 1
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 657

KONKURS

Furra “Qerimi 1”, shpall konkurs për këto vende pune:

 1. Shitëse

Informata shtesë:

Të gjithë të interesuarit për këto pozita mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit: 049/464/990 ose përmes e-mail adresës: info@furraqerimi1.com

Afati për aplikim do të jetë nga data 6 Shtator deri më 5 tetor (30 ditë)

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023