business

Mjeshtër te profileve te ndryshme, Bagersita (2), Punëtorë fizik

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 02-10-2023
Kompani PEVLAKU Sh.p.k.
Kategoritë Ndërtimtari
Numri i pozitave 10
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 204

SHOQERIA “PE-VLA-KU” Sh.p.k
Ad: Rruga: Tringe Smjali,16/7, Prishtine,
Email: pevlaku.ks@gmail.com

Prishtinë me, 18.09.2023

Detajet e pozicionit

Kategoria e Punës:

 • Mjeshtër te profileve te ndryshme
 • Dy (2) bagersita
 • Punëtorë fizik

Tipi i punës: Kohë e plotë
Vendi i punës : Prishtine
Data e përfundimit 02.10.2023

PERSHKRIMI

 • Shoqëria “PE-VLA-KU” sh.p.k, është ndër kompanitë më të njohura dhe më të mëdha në fushën e ndërtimit me shtrirje në Shqipëri dhe Kosovë. Shoqëria u themelua në vitin 2005 dhe gjatë këtyre 13 viteve stafi profesionali “PE-VLA-KU” sh.p.k, ka projektuar dhe realizuar me sukses dhjetëra projekte në ndërtim. Aktualisht jemi të pranishëm në shumë zona të Shqipërisë dhe Kosovës, ku po zbatojmë projekte të ndryshme. Në të gjitha këto projekte japim përkushtimin, aftësi të dhe përvojën tonë.
 • Ne jemi duke kërkuar kandidat për pozicionin :
 • Një (1) mjeshtër te profileve te ndryshëm
 • Dy (2) bagerista dhe
 • Punëtorë fizik

KUALIFIKIMET

 • Kandidati duhet të ketë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të ketë përvojë pune.

SHENIME

Paga për punëtoret fizik është 25€ dita dhe dieta

Te gjithë të interesuar të kontaktojnë në numrin Nr. tel +383 49 935 141

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023