business

Përgjegjës i Depos Qendrore

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 18-10-2023
Kompani Super Viva
Kategoritë Depo
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 198


Procedura e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund te dërgojne CV-në dhe dokumentet tjera përcjellëse në e-mail adresën apo ne nr e telefonit: hr@super-viva.com, 048-902-224,

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023