business

Menaxher i zhvillimit të biznesit

 • star Publikuar: 11-03-2023
 • star Skaduar: 20-03-2023
Kompani Portal Pune
Kategori Teknologji Informative - ICT
Numri i pozitave 1

Për shkak të rritjes në ekipin tonë, ne po kërkojmë një menaxher të zhvillimit të biznesit për të marrë menaxhuar klientët ekzistuese dhe për të gjetur klient dhe territor të ri të shitjeve. Për të shkëlqyer në këtë rol, duhet të jeni një dëgjues i mirë, të keni një personalitet bindës në shitje dhe keni aftësi për të ndjekur dhe mbyllur shitje të reja.

Përgjegjësitë e menaxherit të zhvillimit të biznesit:

 • Kontaktimi i klientëve të mundshëm për të krijuar raporte dhe për të organizuar takime
 • Planifikimi dhe mbikëqyrja e iniciativave të reja të marketingut
 • Hulumton kompani dhe organizata për të gjetur mundësi të reja
 • Rritja e vlerës së klientëve aktualë duke tërhequr të rinj
 • Gjetja dhe zhvillimi i tregjeve të reja dhe përmirësimi i shitjeve
 • Pjesëmarrja në konferenca, takime dhe ngjarje të industrive të ndryshme
 • Zhvillimi i ofertave të reja dhe propozimeve për klientët

Kërkesat:

 • Diplomë Bachelor në biznes, marketing ose fusha të ngjashme
 • Eksperiencë në shitje, marketing ose fusha të ngjashme
 • Njohuri të gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar
 • Aftësi të forta komunikimi
 • Njohuri të mira të IT
 • Aftësia për të menaxhuar projekte komplekse dhe me shumë detyra
 • Aftësi të shkëlqyera organizative
 • I aftë për të përdorur pakon MS Office.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në e-mail: hr@portalpune.com

Ju lutemi që në subject ta cekni pozitën për të cilën aplikoni!

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023