business

Ekonomiste / Financiere

 • star Publikuar: 07-03-2023
 • star Skaduar: 06-04-2023
Kompani EME GROUP KS SH.P.K.
Kategori Financa dhe Sigurime
Numri i pozitave 1

Përshkrimi

EME GROUP KS SH.P.K është distributori ekskluziv i kompanisë prodhuese Schindler në territorin e Kosovës për ashensorët, shkallët lëvizëse dhe tapetet lëvizëse. EME merret me shitje, instalon, mirëmban dhe modernizon sistemet e transportit për të gjitha llojet e ndërtimeve. Produktet Schindler mund të gjenden në shumë ndërtesa të njohura në të gjithë territorin e Kosovës, duke përfshirë ndërtesa të tipeve të ndryshme si psh: Qendra banimi, qendra tregtare, zyra, hotele, aeroporte, spitale dhe cdo tip tjetër ndërtese ku nevojitet transporti vertikal.

EME GROUP KS SH.P.K kërkon të punësoj:

Ekonomiste / Financiere

Kualifikimet

 • Të kete perfunduar studimet e larta ne Fakultetin e Ekonomise (preferohet dega Finance)
 • Të kete njohuri mbi programet kompjuterike dhe ato financiare.
 • Të ketë eksperiencë pune 3-4 vite.
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze.
 • Të ketë aftesi te mira ne komunikim dhe te jete bashkepunuese ne grup.
 • Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes dhe te jete e vemendshme ndaj detajeve.
 • Të jetë e motivuar dhe e përgjegjshme gjatë orarit të punës.
 • Të mbroje të drejtën intelektuale të kompanise dhe të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania.
 • Mosha e preferuar 25–40 vjece.

Orari i punës

 • E hënë - E premte
 • 8:00 – 12:00
 • 12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës
 • 13:00-17:00 përfundimi i ditës së punës.
 • E shtune
 • 8:00 – 12:00

PAGA NETO

 • Paga e kenaqshme, bazuar edhe ne eksperiencen e kandidates.
 • Mundesi rritje ne karriere ne baze te experiences se fituar.

KONTAKTE :

Për me shume info mundeni te telefononi ne numrat tane:

00355 (0) 672064551

00355 (0) 688853303

ose mund të dërgoni CV tuaj në adresën e E-mailit: info@emegroup.al

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023