business

Teknik/e te Radiologjise (2)

 • star Publikuar: 08-09-2023
 • star Skadon: 22-09-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Poliklinika Euromed
Kategoritë Kujdesi Shendetësor
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Fushë Kosovë
Shikime 2511

Poliklinika “Euromed Group” shpall konkurs për vende të lira të punës:

 • Teknik/e te Radiologjise (2 vend i lire)

Kriteret për aplikim janë:

 • Licensa përkatëse e punës nga Ministria e Shëndetësisë
 • CV e shkurtër dhe përshkrim i përvojës profesionale.
 • Përvoje e punës (së paku 2 vite)

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë të dhënat personale në:

Kandidatët që plotësojnë kushtet, do të kontaktohen përmes telefonit.

Konkursi është i hapur deri me 22.09.2023

Adresa: Rr.Nënë Tereza, nr 158, Fushë Kosovë

Tel:
+383 45 434 414
+383 38 534 072
0800 888 00

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023