business

Kalkulant/e

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 30-09-2023
Kompani Emona Center
Kategoritë Financa dhe Sigurime
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Vushtrri
Shikime 445

K O N K U R S P U N E

POZITA: Kalkulant/e (1 Pozitë)

KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K.

LOKACIONI: Vushtrri

Kualifikimet:

 • Përparësi të ketë të përfunduar fakultetin;
 • Përparësi të ketë përvojë pune si kalkulant/e;
 • Preferohet njohja e programeve të kontabilitetit/financave;
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të pakos Microsoft Office;
 • Te jetë i/e aftë të punojë në grup si dhe punë individuale.

Dokumentet e kërkuara:

 • Formulari për aplikim (Aplikacionet mund të merren në objektin e “Emona Center” sh.p.k.);
 • CV së bashku me dokumentet mbështetëse.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë aplikacionet me dokumentet mbështetetëse në objektin e “Emona Center” sh.p.k. në adresën rr. “Dëshmorët e Kombit”, pn, në Vushtrri (apo edhe permes emailit info@emonacenter.com).

Aplikimi është i hapur nga data 18.09.2023 deri me datë 30.09.2023.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023