business

THIRRJE PËR APLIKIME: Trajnim për zhvillimin e aftësive për të përmirësuar mundësitë e punësimit online për gratë

 • star Publikuar: 06-09-2023
 • star Skadon: 20-09-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani UNDP in Kosovo
Kategoritë Arsim&Edukim
Numri i pozitave 100
Vendi i punës Të gjitha qytetet
Shikime 1131

Browser-i juaj nuk e përkrah formatin PDF

Shkarkoje këtu

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023