business

Shankiste (6), Mirembajtese (4)

 • star Publikuar: 24-08-2023
 • star Skadon: 24-09-2023
Kompani FLEX GYM SHPK
Kategoritë Të tjera, Mirëmbajtje
Numri i pozitave 10
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1422

FLEX GYM, shpall konkurs per keto vende pune:

Shankiste (6 Pozita),

Mirembajtese (4 Pozita).

Detyrat dhe pergjegjesite dhe kriteret:

 • Mirepret dhe sherben klientet,
 • Udhezon klientet dhe jep informata rreth produkteve,
 • Hapsira ku punon te jete e organizuar dhe e mirembajtur,
 • Te sjelle nje atmosfere te kendshme dhe pozitive,
 • Te jete fleksibile dhe te jete e gatshme te punoj gjate oreve te ngarkuara,
 • Te jete e orientuar ne punen ne grup dhe te gezoje punen e bashkepunimit,
 • Te jete energjike, te kete vete iniciative dhe kreativitet.

Te interesuarat per keto vende pune mund te na kontaktojne ne kete numer telefonit: 046/777-333.

Shpalljet e fundit

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Experienced Associate - Audit & Assur...

 • Publikuar: 21-09-2023
 • Skadon: 25-09-2023