business

Agjent i Shitjes

 • star Publikuar: 17-03-2023
 • star Skaduar: 16-04-2023
Kompani Quaranta
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1

Quaranta shpallë konkurs për pozitën "Agjent i Shitjes" në terren

Kompania GM Albania L.L.C. , e regjistruar ne ARBK me numer identifikues 811365750me qender ne Prishtine , ushtron aktivitetin e saj ne fushen e tregetimit te kafes “Quaranta”, e te produkteve te saj , te nje cilesie te larte Italiane, qe operon per rreth 3 vite ne tregun e kosoves dhe e shtrire ne te gjitha regjionet e saj.

Mbeshtetur ne kerkesat e vazhdueshme e zhvilluese te zgjerimit te kompanise GM Albania, ofrojme, bashkepunim me agjente te subjekteve te ndryshem qe ushtrojne aktivitet ne fushen e ;Hotelerise , Lokale Bar kafe,pompa benzine, Supermakete etj.Kompania disponon te gjitha bazen materiale ; sherbimet e marketingut , serviset dhe me stafin e saj te specializuar per punimet e nevojshme te montimit e menaxhimit .

 • Kandidati do te ishte favorit i mire po te kete eksperience ne kete fushe
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të jetë bashkëpunues
 • Të promovoj brendin e kafesë "Quaranta" dhe të posedoj aftësi negociuese
 • Të kete ego per realizimin e detyrave dhe planin e kompanisë
 • Të krijoj kontakte të reja për bashkëpunime me lokalet dhe baret në terren
 • Kandidati duhet të posedoj patente shoferi "Kategoria B"
 • Pagesa e kënaqshme + bonuse

Kontakti:

Mund të dërgoni CV-në tuaj në gmalbania19@gmail.com

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023