business

Shofer kategoria B, Ndihmës Magazinier

 • star Publikuar: 24-08-2023
 • star Skadon: 24-09-2023
Kompani InfoSoft Office
Kategoritë Depo, Shofer
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1920

Shpallje për vende të lira pune

Shofer kategoria B

Detyret dhe pergjegjesite e pozites:

 • Fletëngarkesa e mallit;
 • Liferimi i mallit në pikat e caktuara;
 • Vozitja e mjetit motorriktë ndërmarrjes dhe përgjegjësia për mjetin motorrikkur e drejton atë;
 • Përgjegjës për mallin e ngarkuar;
 • Përgjegjës për transportin e mallrave në pikat të cilat i janë caktuar paraprakisht;
 • Dorëzimi i të hollave në baza ditoresë bashku me faturën për mallin e shitur;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjeraqë i caktohen nga mbikqyrësi.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Patent Shofer kategoria B
 • Tëjete efikas ne pune ekipore
 • Tëjetë i komunikueshëm

Ndihmës Magazinier

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Mbikqyrë praninë e produkteve, magazinimin, shpërndarjen dhe mirëmbajtjen eambjenteve dhe pajisjeve në magazinë;
 • Kontrollon sasinë dhe cilesinë e produktit që hynë dhe del nga magazina bashkë me përgjegjësin e magazinës;
 • Eshtë pergjegjës për përgatitjen e porosive të klienteve dhe kujdeset për mosdëmtimin e mallit;
 • Merretme ngarkim dhe shkarkim të mallit;
 • Kryen sistemimin e mallit në magazinë;
 • Respekton rregullat e brëndshme të magazinës.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Të ketë aftesiorganizative;
 • Të jetë i komunikueshëm;
 • Preferohet të perdorë pirunin;
 • Të posedojë leje drejtimi automjeti;
 • Të jetë i aftë të punojë në grup.

Aplikoni duke dërguar CV në e-mail in jalimusaj@io-ks.com duke cekur nesubject poziten per te cilen aplikoni.

Data e fundit për dorëzimin e CV-ve është 24.09.2023 ora 16:00

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023