business

Shitës/e (2), Punëtor/e në Depo - Prishtinë, Patrues/e - Pejë

 • star Publikuar: 08-03-2023
 • star Skaduar: 07-04-2023
Kompani Proton Qeramika
Kategori Shitje
Numri i pozitave 4

PROTON QERAMIKA

Shpall konkurs për:

Qytetin Prishtinë:

 • Shitës/e (2)
 • Punëtorë në Depo

Qytetin Pejë:

 • Patrues/e

Kushtet për pozitën Shitës/e:

 • Njohuri kompjuterike
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit me klientët
 • Preferohet së paku 1 vit përvojë pune në shitje
 • Fleksibil dhe i/e shpejtë në zgjidhjen e problemeve

Kushtet për pozitën Punëtorë në Depo

 • Posedimi me patent shofer

Të interesuarit mund të lajmërohen në pikat në Prishtinë në Magjistralen Prishtine-Shkup, dhe pikën tonë në Pejë në Magjistralen Pejë-Prishtinë

Si dhe në numrat e telefonave përkatës për Prishtinë 049 619 004 , kurse për Pejë 044 394 884

Shpalljet e fundit

Deklaratë Vjetore e Programit APS -20...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Arkatare, Sektorist/e, Kamarier/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 14-04-2023

Zyrtar/e shpenzues/e

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Teknik/e i/e dhëmbëve (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Punëtor sigurimi/Roje (2)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Mirëmbajtës/e i/e higjienës

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Infermier/e - Asistent/e i/e Stomatol...

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 12-04-2023

Agjent tregtar Meshkuj & Femra (10)

 • Publikuar: 31-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023