business

Asistent/e të Shitjes (10)

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 18-10-2023
Kompani StarTech
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 10
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2671

Emri i Kompanisë: Star Tech SHPK

Pozita: Asistent/e të Shitjes (10 vende pune)

Mbikëqyrësi i drejtpërdrejtë: Menaxheri i Shitjes

Lokacioni: Prishtinë Magjistralia Prishtinë - Fushë Kosovë,
Rruga kryesore objekti "Planet Center"
+383 48 631 111

Star Tech SHPK është duke kërkuar për një Asistent/e të Shitjes. Kandidati i suksesshëm pritet të punojë me kohë të plotë sipas orarit të caktuar nga kompania.

 • Shitja e produkteve ne perputhje me stokun, sipas udhëzimeve dhe në varësi të rregullave të përcaktuara
 • Të menaxhojë me programe të caktuara të shitjes që ofrohen nga kompania.
 • Koordinimi i logjistikës për Departamentin e Shitjes.
 • Kryerja e obligimeve tjera sipas kërkesës nga Menaxheri i Shitjes dhe stafi menaxhues.
 • Marrja e porosisë së mallit nga blerësi.
 • Koordinimin me logjistikën dhe dërguesit e mallit për realizimin e shitjes
 • Raportimi mujor për efikasitetin e vizitave
 • Mbajtja e evidencës së shitjeve ditore dhe inkasimeve
 • Mban llogari për saktësinë, kompletimin dhe ruajtjen e gjithë dokumentacionit të punës si dhe arhiven e blerësve
 • Bën informimin e blerësve (çmimet, aksionet promocionale, informacione për produktet e reja në treg, etj.)
 • Përpunimin e raporteve të kërkuara të shitjes
 • Raportimi tek Menaxheri i Shitjes.

Kualifikimet dhe kompetencat kyçe të nevojshme:

 • Diplomë e nivelit Bachelor, në fushat si teknologji informative, ekonomik menaxhim të informacionit, ose te ngjashme.
 • Njohuri të përgjithshme në fushën e teknologjisë së informacionit, sidomos ne fushat si: Softuer dhe Harduer.
 • Eksperienca në punë të njëjtë apo të ngjashme është përparësi.
 • Aftësi që ti përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës dhe kërkesave të ndryshme të detyrave të punës.
 • Përmbushja e detyrave në afat dhe me përgjegjësi.
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi, aftësi për bashkepunim në ekip
 • Organizim i mirë i punës
 • Qasje të mirëfilltë ndaj klientëve
 • Respektim, integrim dhe punë etike
 • Të ketë aftësi inovative
 • Njohuri të shkëlqyeshme në teknikat e shitjes
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizative dhe kujdes i shtuar në detaje.
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit.
 • Nivel i lartë i maturisë dhe përgjegjësisë.
 • Përmbushje e detyrave në afat dhe me përgjegjësi edhe ne momentet kur niveli i stresit dhe presioni është me i lartë.
 • Njohuri të punës në kompjuter (Excel, Word, PowerPoint).

Të gjithë kandidatët e interesuar për tu bërë pjesë e StarTech në pozitën Asistent/e të Shitjes të dërgojnë CV-në e tyre në email-in hr@startech24.com me subjekt Asistent/e të Shitjes deri më 18 Tetor 2023.

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023