business

Merschandiser, Shofer B/C (2)

 • star Publikuar: 18-09-2023
 • star Skadon: 18-10-2023
Kompani Afri Group sh.p.k
Kategoritë Shitje, Shofer
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Pejë, Gjakovë, Prizren
Shikime 1075

KONKURS

Pozitat:

 • Merschandiser,
 • Shofer B/C (2 pozita te lira)

________________________

 • Merchandiser (Pejë, Gjakovë, Prizren)

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë të shkollës së mesme,
 • Të posedojë aftësi të mira ndërpersonale;
 • Aftësi të shkëlqyeshme organizimi dhe komunikimi;
 • Aftësi për menaxhimin e punës nën presion;

________________________

 • Shofer për kategorinë B/C

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë të mbaruar shkollën e mesme;
 • Së paku dy vite përvojë pune në teren;
 • Dërgimin e mallit nëpër pika;
 • Patentë shoferi kategoria B (duke u bazuar në automjetin që vozitë);

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të vizitoj blerësit sipas planit të dhënë nga menaxheri;
 • Të ndjekë ecurinë dhe mbarëvajtjen e këtyre produkteve në treg;
 • Analizon prezencën e produkteve në treg (konkurrencën, çmimet, promocionet, marketingun);

Të gjitha të interesuarat luten të dërgojnë CV në email adresën: info@afrigroup.co apo në tel: 049 877 990

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023