business

Shitëse (4)

 • star Publikuar: 14-09-2023
 • star Skadon: 21-09-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Bella Beauty
Kategoritë Shitje
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2004

Shitëse
(4 vende te lira pune)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë e sjellshme me klientët dhe stafin punues
 • Mirëpret dhe shërben klientët;
 • Jep sugjerime dhe informata klientëve rreth produkteve dhe ofertave
 • Sistemon, mirëmban produkte

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikative
 • Të jetë energjike dhe kreative
 • Te jetë flexibile me orar
 • Aftësi për të punuar individualisht

Ne ofrojmë:

 • Kushte shumë të mira pune dhe staf mikëprites
 • Orari 12:00-20:00 (një ditë në jave pushim)
 • Page 250€ me mundësi rritje
 • Ushqimin dhe kafe-pije nga kompania

Info: +383 44 755 550, (viber- watsap)

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023