business

Thirrje për Aplikim: Projektet Investuese të Diasporës

 • star Publikuar: 26-07-2023
 • star Skadon: 22-09-2023

Ky konkurs ka skaduar

Kompani Caritas Switzerland Country Office for Kosovo
Kategoritë Të tjera
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 9963

Thirrje për Aplikim

Projektet Investuese të Diasporës

Sharko dokumentin:
Thirrje për aplikim: Projektet Investuese të Diasporës – Projekti MARDI/P220003
Call for application: Diaspora Investment Projects – MARDI Project/P220003
Poziv za apliciranje: Investicioni Projekti Dijaspore - MARDI Projekt/P220003

Autoriteti kontraktues: Caritas-i Zviceran në Kosovë
Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve:
22 shtator 2023 në 16:00

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023