business

Agjent/e Call Center për Gjuhë Suedeze (20)

 • star Publikuar: 30-06-2023
 • star Skadon: 31-12-2023
Kompani Trans AD Sh.P.K.
Kategoritë Qendra e Thirrjeve
Numri i pozitave 20
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 26802

Kompania “Trans AD” në Prishtinë kërkon:

1). Agjent/e Call Center për GJUHË SUEDEZE
(20 vende te lira)

Kualifikimet e kerkuara :

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, e preferuar përvojë pune në sektorin callcenter
  Aftësi te mira kompjuterike
 • I gatshem dhe miqesore te punosh ne ekip
 • Aftesi te qendrosh i qete gjate presionit dhe te veprosh ne menyre flexibile

Cfarë ne ofrojmë:

 • Page, baze 700€ + bonuse
 • Trajnime profesionale ne shitje
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing
 • Mundësi për avansim ne karrierë

Për më shumë informata kontaktoni ne WhatsAPP ne numrin +383 43 826 316

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023