business

Agjent/e për Call Center për GJUHË NORVEGJEZE (10)

 • star Publikuar: 10-09-2023
 • star Skadon: 10-10-2023
Kompani Sweden Prime Call
Kategoritë Telekomunikim
Numri i pozitave 10
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1011

Kompania suedeze “SWEDEN PRIME CALL” me zyrën e saj ndërlidhëse në Prishtinë kërkon:

Agjent/e për Call Center për GJUHË NORVEGJEZE me përvojë në Crypto Forex Cfd.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi,
 • Përvojë pune në call center e preferuar (forex crypto),
 • Gatishmeri për punë ekipore, në kushte presioni dhe me orar fleksibil,
 • Aftësi të mira kompjuterike.

Cfarë ne ofrojmë:

 • Pagë bazë plus bonuse,
 • Trajnime ne tregtimin e forex dhe cryto,
 • Zhvillim personal në shitje, menaxhment dhe marketing,
 • Mundësi për avansim ne karrierë.

Për më shumë informata DERGONI CV në email: swedenprimecall@outlook.com

Shpalljet e fundit

Pastiçiere (Krepa, Pancake), Barist/e...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 23-10-2023

Punëtor në sektorin e prodhimit dhe n...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Arkatar/e në Market (2), Sektorist/e ...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 30-09-2023

Program Officer - Information Integri...

 • Publikuar: 23-09-2023
 • Skadon: 02-10-2023

Kryesues-e i-e njesise ligjoredhe per...

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 28-09-2023

Korres/e dhe paketues/e, Prodhim

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 06-10-2023

Punëtore në Administratë

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 22-10-2023

Menaxher i prodhimit

 • Publikuar: 22-09-2023
 • Skadon: 15-10-2023