business

Menaxher i shitjes

 • star Publikuar: 08-03-2023
 • star Skadon: 15-03-2023
Kompani Virtual Era
Kategori Shitje
Numri i pozitave 3
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 13542

Menaxheri i shitjes është përgjegjës për të menaxhuar procesin e shitjes midis kompanisë edhe Klientëve të saj. Për realizimin e këtij objektivi përdor me kujdes njohuritë për produktet që tregton kompania dhe është përgjegjës për menaxhimin e procesit të shitjes gjatë gjithë ciklit, prej mundësisë deri në përfundimin e kontratës. MSH kryen detyrat e postit bazuar në procedurat, instruksionet dhe rregulloret e kompanisë.

KËRKESAT:

 • Diplomë Universitare – Inxhineri në shkenca kompjuterike, apo relevante
 • Te paktën 3 vjet eksperiencë në sektorin e teknologjisë apo në shitje
 • Njohuri e mirë e produkteve IT – e detyrueshme
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore:

 • Zhvillimi i një marrëdhënie të besuese midis klientëve dhe kompanisë
 • Zgjidhja e çështjeve dhe ankesave kryesore të klientit
 • Parashikimi i ndryshimeve dhe përmirësimeve kryesore të klienteve
 • Menaxhimi i komunikimit midis klientëve kryesorë dhe ekipeve të brendshme
 • Planifikimi strategjik për të përmirësuar rezultatet e klientit
 • Negocimi i kontratave me klientin
 • Plotësimi i të gjitha nevojave dhe rezultateve të klientit sipas afateve kohore të propozuara
 • Analizimi i të dhënave të klientit për të siguruar menaxhimin e marrëdhënieve me klientët
 • Kujdesi për klientët egzistues dhe sjellja e klientëve të rinj
 • I/e organizuar dhe orientuar drejt targeteve
 • Vetë-motivues
 • Aftësi të shkëlqyera të marrëdhënieve ndërpersonale
 • Kuptim të thellë I kërkesave të klientëve klientëve
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi verbal dhe me shkrim; duhet të jetë një dëgjues, një prezantues i mire etj
 • Aftësi të forta negociuese

Për të aplikuar për këtë pozitë pune, ju lutem dergoni CV- in në e-mail adresën: , deri me datën hr@virtualera.net 15.03.2023

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023